Csarnokvilágítás kezdetektől a végeredményig

A LED csarnokvilágítás nagy alapterülettel rendelkező ingatlanok esetében korántsem egyszerű feladat. Nem csak ipari létesítmények választják gyakran ezt a világítástechnikai megoldást, hanem múzeumok, bevásárlóközpontok, nyilvános közösségi helyszínek is. Az érdeklődés tehát minden korábbinál nagyobb, és ennek megfelelően a rendszer kiépítésével foglalkozó cégek is igen népszerűek.

Csarnokvilágítás

Míg otthoni körülmények között a LED szalagok telepítése akár házilag is megoldható, addig az ipari LED fényforrások már nagyobb hozzáértést és komplex tervezést követelnek meg. Ugyan a rendszer egyszerűen beüzemelhető, de a LED csarnokvilágítás méretéből fakadóan is jól jön ilyenkor a szakmai segítség. Miből áll egy ilyen folyamat? Melyek azok a lépcsőfokok, amelyek a tökéletesen funkcionáló eredményhez vezetnek?

Profi kivitelezés

Elsősorban fel kell mérni, hogy az ingatlan méretének és az ott végzett tevékenységnek mekkora energia-és fényigénye van. Ezt követi a konkrét tervezés és kivitelezés. Már a tervezés szakaszában folyamatosan történnek egyeztetések a megrendelővel, így egyéni elképzelései is érvényre jutnak. A lámpatípusok kiválasztása, majd az alvállalkozói beüzemelés után pedig már csak a kész rendszer üzemeltetése van hátra.

LED csarnokvilágítás

Energiatakarékos megoldás a hétköznapokban

Az energiaárak folyamatos növekedésével összefüggésben mindenki takarékosan szeretné megoldani a világítást. Főleg így van ez akkor, ha nagy terület bevilágítása a cél, és folyamatosan üzemelnek a fogyasztók. A csarnokvilágító LED rendszer egyik nagy előnye, hogy mindezt környezettudatos módon biztosítja. Nem csak az energiafelhasználás, hanem a hosszú élettartam is a LED csarnokvilágítás mellett szól, hiszen a hagyományos izzóknál ötvenszer tovább bírja a LED fényforrás. A befektetési költségek gyors megtérülése tehát nyilvánvaló.

Bízza profikra a beüzemelés folyamatát, hiszen nagy alapterület esetén ez az, ami gyors és hatékony végeredménnyel társul.