Moti Brothers – Fairys Voice Ep

A Moti Brothers újra hallatja a hangját! A floridai/magyar illetőségű Soundtribe Rekords jóvoltából néhány napja ismét élvezhetjük a Motolai testvérek kifinomult zenei világát. A Fairy Voice című EP-jük 2010. november 8-án jelent meg 3 ütős remix kíséretében. A visszajelzések is azt mutatják, a srácok jó úton haladnak, a szakma teljes vállszélességgel áll mögöttük. Ez azért fontos minden esetben, hiszen ha a kollégák nem játsszák a zenéket, akkor el sem tud jutni a közönséghez – vagy legalábbis jóval kisebb réteghez ér el, amiért – lássuk be – nagyon nagy kár lenne. A Moti Brothers ezúttal egy kiváló deep/prog house remekkel rukkolt elő a tőlük megszokott magas minőségben.

Dandy és Invoice ehhez kevert ki egy friss hangjegy-esszenciát, mely megőrizte az eredeti mélységét, de hozzátett némi huncut lüktetést, így tökéletes warm up muzsikát varázsolva elő a számítógépből. B.Craack barátunk a progressive arculatát erősítette fel az originalnak egy csodás plusz dallammal, s felturbózta egy hangyányit a tempót is, ezzel közelebb hozva a főidőhöz a saját verzióját, csak a másik végéről: ez a remix a levezetéshez lehet hibátlan darab. Végezetül SLP átirata csendül fel a kislemezen, ami egy kissé elüt a többiek zenei világától. Ez a szerzemény igazi klubzene, amely sokkal erőteljesebb hangot üt meg, ugyanakkor az újabb hangokkal és dallamokkal fűszerezett house muzsika valódi éke a kiadványnak.

A Fairy Voice telitalálat. Többek közt Paul Oakenfold, Markus Schulz,D-Phrag, Bobby Deep, Hernan Diaz, Hector, Fernando Ferreyra, Chloe Harris, Michael & Levan és Lukas Greenberg is biztosította a Moti Brothers arról, hogy pörgetni fogja az EP-n található számokat. A hazai pályatársak közül pedig például Rizkid, Light, Goyes, Aydan, Khritian K, Smoke és Stone is elismeréssel nyilatkozott a 4 trekkes kiadványról.

A Mosti Brothers sztorija azonban nem csak ennyi ebben a szezonban: hamarosan beszámolunk egy újabb EP-jükről, mely már szinte az előszerel a karácsony előtt érkező Ready Mixes szerzői albumuknak!

Maradjatok rajta, s nézzétek meg a kiadványhoz készült klipet!