Prémium linképítés megfelelő segítség a SEO-ban

Egy vállalkozás sikerét befolyásolja manapság az interneten való szereplése. Ez történhet saját erőből elért „reklám” módján, esetleg szponzorált tartalommal, vagy akár SEO prémium linképítéssel is.

SEO Prémium linképítés

Igazából, minden esetben pénzt kell áldozni erre a témára, hiszen vagy fel kell venni valakit, aki napi szinten jelen van a céges profilon és frissen tartja az oldalakat. A reklámoztatásért ugyancsak fizetni kell. A prémium linképítés az egyetlen, amit akár szorgalmas munkával is lehet csinálni, habár elég időigényes, és mint tudjuk „az idő pénz”.

Alap esetben tehát, marad a fizetős módja ennek is. Úgy néz ki a keresőoptimalizálás, hogy a Google listázza az oldalakat, azok minősége, látogatottsága, linkeltségi száma, és a nem publikus pagerank értéke alapján. Mindezt elérni hosszú hónapok, akár évek munkája. A felhúzandó oldal témaköréhez hasonló oldalakra kerülhet ki cikk az adott témából, amikben el vannak rejtve célzó linkek. Ezek dolga az, hogy irányt mutasson a linkelni kívánt weboldalra. Ezáltal a Google algoritmusa, ami időközönként pásztázza és felülvizsgálja a kínálatot, felhúzza az oldalakat, amik linkelve vannak. Így lehet egyre feljebb lépkedni a ranglétrán.

Google találati lista

A prémium linképítés azért nehéz, mert a linkelő portálok, oldalak DA értékelése sok munkát igényel. Domain Authority ellenőrzés itt érhető el. Ehhez társul az is, hogy megfelelő minőségű és hosszúságú cikkeket kíván meg a munkamenet. Ezt olyan nehéz elérni egy minden hétköznapon működő vállalkozás mellett, hogy muszáj felkérni ezzel foglalkozó csapatot. Annyi viszont biztos, hogy a linképítéssel garantált a siker, az már a csapattól függ, hogy milyen mértékben. Hiszen vannak különbségek, ez teljesen nyilvánvaló a fent kifejtett módokból kifolyólag. A siker azért garantált, mert a semmilyen linképítéshez viszonyítva, több lesz az oldal látogatottsága, ezáltal a forgalma is. Érdemes rá időt és pénzt szánni.